Friday, 18 May 2018

A room with a view


Actually, not technically a room... It's the view through the window from the staircase leading up to the roof space in Salts Mill. Perhaps I like it because I only get to see it once or twice a year, when the mill's top floor is open to the public. I always want to take a photo! Saltaire was looking very fresh and green on a sunny spring day, with the church tower poking up behind the trees and the old Dining Hall (now part of Shipley College) visible across the road from the Mill. The Dining Hall used to provide meals for the mill workers, all part of Sir Titus Salt's care and concern for their welfare.

8 comments:

  1. The window makes a nice frame for the historic building. I can see the railway too.

    ReplyDelete
  2. Sir Titus must have felt very pleased with himself if he ever saw that view.

    ReplyDelete
  3. I can see why you would want to frame this view.

    ReplyDelete

No WV here but I've enabled comment moderation on older posts so I don't miss any of your messages. I love reading them - thank you! And thanks for visiting my blog.